West Side Christmas Market – Târgul de Crăciun din Capitala, Sect 6

târg de Crăciun

Autor: byrev | November 27, 2023

Începând cu data de 29 noiembrie, în Parcul Drumul Taberei se va deschide West Side Christmas Market, cel mai frumos târg de Crăciun din țară. Târgul va fi deschis timp de 28 de zile, până pe 27 decembrie, și va oferi vizitatorilor o atmosferă de poveste, cu luminițe, decoruri spectaculoase, atracții pentru toate vârstele și multe surprize.

Miercuri, 29 noiembrie 2023, se deschide în Parcul Drumul Taberei, Târgul de Crăciun West Side Christmas Market, cel mai frumos târg de Crăciun din țară. Târgul va fi deschis timp de 28 de zile, până pe data de 27 decembrie, și va oferi vizitatorilor o atmosferă de poveste, cu luminițe, decoruri spectaculoase, atracții pentru toate vârstele și multe surprize.

Târgul de Crăciun din Sectorul 6 este cel mai frumos, cel mai dichisit și cu cea mai frumoasă atmosferă de Crăciun. Și se autofinanțează integral. La noi nu este vorba despre mărime, vedete scumpe și decibeli cu scene mari. La noi este despre comunitate, spiritul Crăciunului, bun gust, calitatea vendorilor și atmosfera sărbătorilor de iarnă. Ne adresăm, în special, familiilor, celor mici și comunității noastre”,

declara Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6.

Principalele atracții ale târgului sunt un patinoar generos, mai mare decât cel de anul trecut, pentru iubitorii de distracție pe gheață, un carusel colorat și un trenuleț pentru copii, o roată panoramică, înaltă de 38 de metri, de unde vizitatorii se pot bucura de o privelişte asupra Bucureștiului, peste 65 de căsuțe care ne vor încânta cu gustul autentic al mâncărurilor tradiționale de sărbători, cu vin fiert, ciocolată caldă, dar și cu decorațiuni și cadouri făcute cu dibăcie de artizani din toate colțurile țării.

„Unul dintre elementele centrale ale West Side Christmas Market rămâne Căsuța lui Moş Crăciun. Este locul fermecat, inspirat din poveştile pentru copii, unde cei mici îi scriu scrisori Moşului, se joacă, ascultă poveşti citite de spiriduşi și primesc cadouri. Căsuţa va fi deschisă în fiecare zi a târgului, de luni până vineri între orele 16.00 și 21.00, iar în weekend de la 11.00 la 22.00. Pe 1 decembrie, Căsuţa lui Moş Crăciun se va deschide cu o oră mai devreme, adică la 15:00.
La Atelierul Spiriduşilor, amplasat la intrarea în Parcul Drumul Taberei, toţi copiii pot participa la atelierele organizate de DGASPC Sector 6. Vorbim despre ateliere de scris felicitări pentru Moşul, de desen, de confecţionat globuri, ghirlande, decoraţiuni. Cei mici vor primi surprize dulci, iar părinţii şi bunicii pot alege podoabe realizate cu dibăcie de seniorii, copiii şi persoanele cu dizabilităţi aflate în centrele DGASPC Sector 6. Programul atelierelor este zilnic, între 11.00 – 14.30 şi 15.00 – 18.00. Miercuri, 29 noiembrie, va fi un atelier de scris felicitări pentru Moş Nicolae, între 19.00 și 20.00”,

conform comunicatului primariei sect 6.

Organizatorii recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun pentru a ajunge la târg. Astfel, vizitatorii au la dispoziţie metroul până la staţia Parc Drumul Taberei, tramvaiul 41, troleele 69, 93 şi autobuzele 105, 138, 168, 221, 222, 232, 368.

Iată câteva dintre lucrurile pe care le poți face la West Side Christmas Market (WSCM):

  • Un patinoar generos, pentru iubitorii de distracție pe gheață;
  • Un carusel și un trenuleț pentru copii;
  • Roată panoramică, înaltă de 38 de metri, de unde vizitatorii se pot bucura de o priveliște asupra Bucureștiului;
  • Peste 65 de căsuțe care ne vor încânta cu gustul autentic al mâncărurilor tradiționale de sărbători, cu vin fiert, ciocolată caldă, cadouri ptr cei dragi, etc
  • Căsuța lui Moș Crăciun. Este locul fermecat, inspirat din poveștile pentru copii, unde cei mici îi scriu scrisori Moșului.
  • Atelierul Spiridușilor, amplasat la intrarea în Parcul Drumul Taberei, toți copiii pot participa la atelierele organizate de DGASPC Sector 6
  • Concert Fuego și spectacol de artificii, în prima seară
Sursa: www.primarie6.ro/

  • Decesul pacienților de la Spitalul de Psihiatrie Murgeni – intoxicație alimentară cauzată de o bacterie ?Pe baza informațiilor culese din stirile online, cea mai probabilă cauză a îmbolnăvirii pacienților de la Spitalul de Psihiatrie Murgeni este o intoxicație alimentară cauzată de o bacterie. Motivele: Simptomele digestive, cum ar fi vărsăturile și diareea, sunt caracteristice intoxicației alimentare. De asemenea, debutul rapid al simptomelor, în mai puțin….
  • Tradiții și superstiții de Bobotează la RomâniBoboteaza este o sărbătoare creștină, care încheie ciclul celor 12 zile ale Sărbătorilor de iarnă. Tradițiile și superstițiile de Bobotează sunt o parte importantă a culturii românești. Ele reflectă credința oamenilor în puterea magică a apei și a altor elemente naturale. În această zi, se comemorează botezul lui Iisus Hristos….
  • Cele mai bune filme apărute în 2023Pentru iubitorii de filme iată o listă cu cele mai bune filme apărute în anul 2023 și care sigur merită vizionate! She Came to Me The Family Plan Jeanne du Barry The Holdovers The Baker Fingernails Quiz Lady If You Were the Last Pain Hustlers The Other Zoey Are You….

© 2023 ScurtPeDoi.ro - Toate drepturile rezervate.