UNTOLD 2024: Primele nume confirmate și aftermovie-ul ediției 2023

EDM Music festival - Dj mixing in the limelight

Autor: byrev | December 13, 2023

Cea de-a 9-a ediție a festivalului UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, va avea loc în perioada 8-11 august 2024, în Cluj-Napoca. Organizatorii au anunțat deja primele două nume care vor urca pe scenele festivalului: Sam Smith și Swedish House Mafia. Primele nume confirmate Swedish House Mafia este un trio […]

Cea de-a 9-a ediție a festivalului UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, va avea loc în perioada 8-11 august 2024, în Cluj-Napoca. Organizatorii au anunțat deja primele două nume care vor urca pe scenele festivalului: Sam Smith și Swedish House Mafia.

Primele nume confirmate

Swedish House Mafia este un trio suedez de muzică electronică, format din Axwell, Sebastian Ingrosso și Steve Angello. Sunt considerați pionieri ai genului EDM (Electronic Dance Music) și progresive house.

Trio-ul a fost înființat în 2005 și a devenit unul dintre cele mai populare și influente grupuri de muzică electronică din lume. Swedish House Mafia a lansat patru albume de studio, toate fiind succese comerciale. Cel mai cunoscut album al lor este „Until Now”, care a fost lansat în 2012. Albumul a inclus hiturile „Don’t You Worry Child”, „Save the World” și „One”.

Trio-ul s-a despărțit în 2013, dar s-a reunit în 2018. În 2019, au lansat un nou album de studio, „Paradise Again”.

Sam Smith este un artist britanic care a reușit să facă legătura dintre muzica soul și pop. A câștigat numeroase premii, inclusiv Oscar, Golden Globe și premii Grammy.

A început cariera sa muzicală în 2012, când a lansat piesa „Lay Me Down”. Piesa a devenit un hit internațional și l-a consacrat pe Sam Smith ca artist de succes. În 2014, Sam Smith a lansat primul său album de studio, „In the Lonely Hour”. Albumul a fost un succes comercial și critic, câștigând patru premii Grammy, inclusiv cel mai bun album pop vocal.

Cele mai cunoscute hituri ale lui Sam Smith sunt:

  • Stay with Me
  • I’m Not the Only One
  • Writing’s on the Wall
  • Too Good at Goodbyes
  • Dancing with a Stranger

Aftermovie-ul ediției 2023

Pe 7 decembrie, a fost lansat aftermovie-ul ediției 2023 a festivalului UNTOLD. Filmul de o oră prezintă cele patru zile și patru nopți magice petrecute de peste 420.000 de fani veniți din peste 100 de țări ale lumii. Aftermovie-ul UNTOLD 2023 poate fi vizionat pe YouTube.

Abonamente

Abonamentele pentru cele 4 zile ale festivalului UNTOLD 2024 sunt deja disponibile pe untold.com. Prețurile încep de la 139 de euro + taxe.

Organizatorii festivalului anunță că vor dezvălui în curând și alte nume care vor urca pe scenele UNTOLD 2024.

  • Un nou studiu a gasit legătură între preferințele muzicale și valorile noastre moraleUn studiu recent a descoperit o legătură între preferințele muzicale ale indivizilor și valorile lor morale. Rezultate sugerează că muzica poate fi o sursă importantă de informații despre valorile morale ale unei persoane. Muzica poate reflecta valorile unei persoane, dar poate și să le modeleze. Studiul are implicații semnificative pentru….
  • Cele mai bune filme apărute în 2023Pentru iubitorii de filme iată o listă cu cele mai bune filme apărute în anul 2023 și care sigur merită vizionate! She Came to Me The Family Plan Jeanne du Barry The Holdovers The Baker Fingernails Quiz Lady If You Were the Last Pain Hustlers The Other Zoey Are You….
  • The Last of Us: un serial de succes – opt trofee la Premiile EmmySerialul The Last of Us, o adaptare fidelă a jocului video omonim, a fost un succes critic și comercial. Distribuția excelentă, povestea captivantă și vizualizarea impresionantă au contribuit la succesul serialului. Serialul postapocaliptic este creat de Craig Mazin și Neil Druckmann pentru HBO..

© 2023 ScurtPeDoi.ro - Toate drepturile rezervate.