Problema celor 3 Corpuri – Creatorii Game of Thrones Revin cu un SF Epic

filme, netflix, seriale

Autor: Mihaela Vicol | April 2, 2024

Povestea începe în timpul Revoluției Culturale din China, când Ye Wenjie, o astrofiziciană talentată, este trimisă într-un lagăr de muncă forțată. Acolo, ea face o descoperire uimitoare: o civilizație extraterestră trimite un mesaj către Pământ. Ye Wenjie decide să transmită un mesaj înapoi, punând în mișcare o serie de evenimente care vor schimba destinul omenirii.

Fanii science-fictionului au un nou motiv de bucurie: serialul “Problema celor 3 corpuri“, bazat pe romanul omonim al scriitorului chinez Liu Cixin, a aterizat pe Netflix. Adaptarea este realizată de nimeni alții decât David Benioff și D. B. Weiss, cunoscuți pentru adaptarea seriei “Game of Thrones“.

O poveste fascinantă cu personaje complexe

“Problema celor 3 corpuri” ne poartă în China anilor ’60, unde Ye Wenjie, o astrofiziciană talentată, este persecutată în timpul Revoluției Culturale. Destinul o conduce către o descoperire uimitoare: o civilizație extraterestră trimite un mesaj către Pământ. Ye Wenjie decide să transmită un răspuns, declanșând o serie de evenimente cu consecințe nebănuite pentru omenire.

Serialul explorează o serie de teme complexe, precum relația dintre om și știință, impactul descoperirii unei civilizații extraterestre și lupta pentru supraviețuire. Personajele sunt bine conturate și complexe, oferind o perspectivă asupra diverselor aspecte ale naturii umane.

Eiza González, Benedict Wong și John Bradley în roluri principale

Acțiunea se petrece în două perioade distincte: China anilor ’60, în timpul Revoluției Culturale, și prezentul. Ye Wenjie (Eiza González), o astrofiziciană talentată, este trimisă într-un lagăr de muncă forțată unde face o descoperire uimitoare: o civilizație extraterestră trimite un mesaj către Pământ. Ani mai târziu, Wang Miao (Benedict Wong), un nanotehnologist, este atras într-o conspirație globală legată de același mesaj extraterestru. Împreună cu Shi Qiang (John Bradley), un om de știință militar, și alți colaboratori, Wang Miao va încerca să descifreze misterul și să determine impactul potențial al contactului cu o civilizație extraterestră.

Serialul este disponibil pe platforma Netflix. A  fost filmat în locații din China, Islanda și Marea Britanie, are 8 episoade, iar un al doilea sezon a fost deja confirmat.

“Problema celor 3 corpuri” este un serial ambițios și fascinant, care merită văzut de fanii science-fiction-ului. Cu o poveste complexă, o distribuție de excepție și o producție de calitate, serialul are potențialul de a deveni un nou fenomen global.

  • Freddie Mercury, un copil talentat din Zanzibar, devenit vocalistul legendar al trupei QueenFreddie Mercury, un vocalist rock legendar, cu o voce de o forță și expresivitate incredibile. născut Farrokh Bulsara în Zanzibar, crescut în India, a ajuns unul dintre cei mai mari cântăreți rock din toate timpurile. In 1970 alaturi de Brian May, Roger Taylor și John Deacon, a format Queen, una….
  • 1 Martie: O sărbătoare a renașterii, a dragostei și a mărțișorului1 Martie marchează venirea primăverii și tradiția mărțișorului. Mărțișorul, un șnur alb-roșu, simbolizează dragostea și speranța. Bărbații îl oferă femeilor, purtându-se timp de 9 zile, apoi fiind prins de un copac înflorit pentru noroc. Târgurile și atelierele oferă mărțișoare diverse, iar primăvara este celebrată cu flori și urări de bine.….
  • Nu Ratați Sezonul 5 din Star Trek: Discovery, Exclusiv pe SkyShowtimeUltimul sezon al serialului Star Trek: Discovery va fi disponibil pe SkyShowtime din 5 Aprilie 2024. Căpitanul Burnham și echipajul Discovery vor porni într-o aventură epică pentru a descoperi o forță străveche, ascunsă timp de secole și să protejeze galaxia de pericole neimaginate..

© 2023 ScurtPeDoi.ro - Toate drepturile rezervate.