Jandarmerița de la Brigada Specială, prinsă cu droguri în geantă. Cum a reacționat Jandarmeria

Jandarmerita prinsa cu droguri, Andreea Bumbac

Autor: byrev | November 24, 2023

O jandarmerita din București, Andreea Bumbac, a fost prinsă cu droguri în geantă, în timpul unei razii în trafic. Femeia, sublocotentent al Brigăzii Speciale de Intervenție, se afla într-un taxi alături de o altă persoană, când a fost controlată de poliţişti. În geanta ei au fost găsite mai multe pliculețe cu o substanță albă, ce […]

O jandarmerita din București, Andreea Bumbac, a fost prinsă cu droguri în geantă, în timpul unei razii în trafic. Femeia, sublocotentent al Brigăzii Speciale de Intervenție, se afla într-un taxi alături de o altă persoană, când a fost controlată de poliţişti.

În geanta ei au fost găsite mai multe pliculețe cu o substanță albă, ce părea a fi cocaină. Bumbac a susținut că pliculețele i le-a dat o prietenă și nu știe ce conțin.

Jandarmerita prinsa cu droguri, care a fost și purtător de cuvânt al structurii, a susținut că plicurile i le-a dat o prietenă și nu știe ce conțin. Cazul a fost preluat de BCCO (Brigada de Combatere a Criminalității Organizate), pentru expertizarea substanței și continuarea cercetărilor.

Jandarmeria a anunțat că a dispus o comisie de control pentru a verifica conduita profesională a ofițerului și a identifica dacă au existat indicii de comportament neadecvat. De asemenea, a început procedura disciplinară prealabilă împotriva ei și i-a oferit consiliere psihologică. Jandarmeria a reafirmat disponibilitatea de a oferi sprijin necondiționat instituțiilor statului și de a dispune măsurile necesare în conformitate cu legislația în vigoare. Pe numele intreg, Andreea Cătălina Bumbac, este fosta purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei și în prezent angajată la Serviciul Juridic al BSIJ.

  • Haier vs Home Assistant: Bătălia pentru controlul Open SourceHaier a trimis o notificare de eliminare a unui plugin Home Assistant dezvoltatorului de software care a creat plugin-uri pentru a controla aparatele Haier din Home Assistant. Haier a susținut că plugin-urile încălcau drepturile sale de autor și că îi provocau prejudicii financiare. În ciuda notificării, plugin-urile au fost bifurcate….
  • Google Gemini: Cel mai mare și mai capabil model AI din lumeGoogle Gemini este un model de limbaj mare (LLM) care a fost antrenat pe un set masiv de date de text și cod. Gemini poate genera text, traduce limbi, scrie diferite tipuri de conținut creativ și răspunde la întrebări într-un mod informativ. Gemini este disponibil în trei versiuni diferite: Gemini….
  • Cum să alegeți anvelopele de iarnă potrivite pentru mașina dvsCum să alegeți anvelopele de iarnă potrivite pentru mașina dvs., în funcție de dimensiunea, compoziția, profilul și marcajul anvelopei, și cum acestea influențează performanța și siguranța pe drumurile acoperite cu zăpadă, gheață sau polei..

© 2023 ScurtPeDoi.ro - Toate drepturile rezervate.