NATO se pregătește de război cu Rusia (Bild)

Autor: byrev | January 19, 2024

În conformitate cu un document clasificat al Bundeswehr-ului german, Rusia ar putea invada flancul estic al NATO în februarie 2024. Dacă acest lucru se întâmplă, Rusia ar putea iniția o ofensivă de primăvară în Ucraina, urmată de atacuri cibernetice și alte forme de război hibrid împotriva țărilor baltice.

Ziarul german Bild a afirmat că Bundeswehr-ul (Forțele Armate Germane) se pregătește pentru un atac hibrid al Rusiei pe flancul estic al NATO, care ar putea avea loc în februarie 2024.

Sursă: Bild cu referire la un document secret al Bundeswehr-ului

Detalii: Bild a observat că, potrivit documentului, o escaladare între NATO și Rusia ar putea avea loc încă din februarie 2024.

Într-un document clasificat (Top Secret – Numai pentru uz oficial), Ministerul Federal al Apărării din Germania detaliază un potențial „Cale către conflict” între Rusia și NATO. Acțiunile Rusiei și Occidentului sunt descrise lună de lună, culminând cu desfășurarea a sute de mii de trupe NATO și începutul inevitabil al războiului în vara anului 2025.

Bild descrie scenariul din document, dar se abține de la dezvăluirea tuturor informațiilor privind dimensiunea și mișcarea forțelor NATO din motive de securitate.

Scenariul Bundeswehr-ului, Apărarea Alianței 2025, începe în februarie 2024. Rusia inițiază o nouă mobilizare și încorporează încă 200.000 de persoane în armată. După aceea, Kremlinul lansează o ofensivă de primăvară în Ucraina, împingând armata ucraineană înapoi până în iunie.

Atacul Rusiei, inițial sub acoperire și apoi din ce în ce mai deschis, asupra Occidentului începe în iulie. Se anticipează atacuri cibernetice și alte forme de război hibrid, în principal în statele baltice. Apar ciocniri, pe care Rusia le folosește ca pretext pentru a iniția exerciții militare pe scară largă pe teritoriul său și în Belarus.

Conform scenariului, această situație ar putea escalada în octombrie dacă Rusia va desfășura trupe și rachete cu rază medie în Kaliningrad. Din decembrie 2024, se desfășoară un „conflict de frontieră” indus artificial și „ciocniri cu numeroși morți” în apropierea Suwałki Gap (Suwalki Corridor).

Într-un moment în care Statele Unite ar putea fi fără un lider timp de câteva săptămâni după alegeri, Rusia, cu sprijinul Belarusului, repetă invazia din 2014 a Ucrainei, dar pe teritoriul NATO. În mai 2025, NATO decide asupra măsurilor de izolare, iar în Ziua Z, NATO desfășoară 300.000 de personal militar pe flancul estic, inclusiv 30.000 de soldați din Bundeswehr.

Scenariul se încheie cu 30 de zile de la Ziua Z. Dacă NATO va restrânge Rusia rămâne o întrebare deschisă.

Sursa: https://www.yahoo.com/news/

P.S. Acest scenariu descrie practic începutul celui de-al 3-lea război mondial.  Luând în considerare și pretențiile Chinei privind Taiwanul, amenințările Coreei de Nord asupra Coreei de Sud precum și conflictele recente din Orientul Mijlociu,  omenirea este în cel mai sensibil punct al istoriei privind iminența unui război mondial. Un astfel de conflict va aduce cu siguranță cea mai mare defavoare umanității de la existența ei, efectele devastatoare vor fi  incomensurabile!

  • Efectul interzicerii canepei industriale – O planeta plina de plasticIstoria interzicerii canepei industriale are începuturile în America Canepa este o plantă cultivată de mii de ani, atât pentru fibrele sale, cât și pentru semințele sale. În America, canepa a fost cultivată de nativii americani încă din secolul al XIV-lea. În secolul al XVIII-lea, canepa era o cultură importantă la….
  • Papa Francisc a autorizat binecuvântarea cuplurilor de același sexPapa Francisc a autorizat binecuvântarea cuplurilor de același sex, dar Biserica Catolică rămâne fermă împotriva căsătoriei între persoane de același sex. Această decizie a fost întâmpinată cu bucurie de către comunitatea LGBT+, dar a fost criticată de către conservatorii catolici..
  • Ce au in comun Bechtel Corporation si Gabriel Resources Gold Corporation?Atât Bechtel, cât și Gabriel Resources au fost implicate în scandaluri de corupție și practici nelegale. Ambele companii au beneficiat de contracte guvernamentale importante, cu lipsă de transparență în proceduri..

© 2023 ScurtPeDoi.ro - Toate drepturile rezervate.